Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
05 мар

„КХАМ“ Делчево распишува награден конкурс за најдобар СТРИП

  • By ZekirKum
  • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Невладината организација „КХАМ“ Делчево распишува награден конкурс за најдобар СТРИП за потребите на проектот „Менување на негативите наративи за Ромите во здравствените институции“ Целта на СТРИПОТ е промовирање на.
View detail
05 мар

Надворешен експерт за подготовка на методологија за база податоци

  • By ZekirKum
  • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Јавен повик за понуди бр. 1 за избор на давател на услуги Надворешен експерт за подготовка на методологија за база податоци, прашалници, систематизација на одговорите и подготовка на извештај.
View detail
05 мар

Швајцарската амбасадорка и асистентот на генералниот директор одговорна за источна европа на СДЦ во работна посета во НВО КХАМ Делчево

  • By ZekirKum
  • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Швајцарската амбасадорка, г-ѓа Сибил Сутер Тајада и г-ѓа Елизабет Вон Капелје, асистент на генералниот директор и одговорна за источна Европа на SDC (Швајцарска Агенција за Развој), денеска на 01.09.2016.
View detail
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.