Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Невладината организација „КХАМ“ Делчево распишува награден конкурс за најдобар СТРИП за потребите на проектот „Менување на негативите наративи за Ромите во здравствените институции“ Целта на СТРИПОТ е промовирање на.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Јавен повик за понуди бр. 1 за избор на давател на услуги Надворешен експерт за подготовка на методологија за база податоци, прашалници, систематизација на одговорите и подготовка на извештај.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Швајцарската амбасадорка, г-ѓа Сибил Сутер Тајада и г-ѓа Елизабет Вон Капелје, асистент на генералниот директор и одговорна за источна Европа на SDC (Швајцарска Агенција за Развој), денеска на 01.09.2016.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Интервју на Зоран Биковски од НВО КХАМ Делчево, практичар што работи на полето на социјална отчетност, борец за човекови права и одговорен за спроведување на преокти за Социјална отчетност.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.COPASAH е заедница во која практичарите ги споделуваат своите искуства во областа на мониторинг на заедницата во областа на здравството, редовно ги споделуваат своите искуства, ресурси, капацитети и методи.
 • By ZekirKum
 • Cause in
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Невладината организација КХАМ од Делчево најостро ги осудува лагите и клеветите искажани кон нашата организација од граѓанското движење „Стоп операција Сорос – СОС“ искажано на прес конференцијата 04.02.2017 год..
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.