Дома

Најнови Објави

Бесплатна психо-социјална помош

2021-11-26T11:21:39+01:00

Кога мислиш дека нема надеж и нема со кого да разговараш, тука сме за тебе!Побарај бесплатна психо-социјална помош веднаш на +389 33 413 695Коалиција Маргини / Coalition Margins The Kvinna till Kvinna Foundation


ноември 22, 2021By Вести, НекатегоризираниComments Off
Read more…

Активности во рамки на проектот Нова шанса

2021-11-26T11:22:23+01:00

Како дел од предвидените активности во рамки на проектот Нова шанса на ден 09.11.2021 се реализира медиумска презентација на која заедно со партнерски организаци од Хрватска и Словенија успешно го претставивме проектот и досегашните резултати.На настанот,освен партнерските организации и инстиуции беа присутни и претставници од Советот на општина Делчево,…


ноември 12, 2021By Вести, НекатегоризираниComments Off
Read more…

Кхам во Медиумите

Back to top button