02 мар
  • By ZekirKum
  • Cause in

,,Мрдни со прст“ – Прва акција во Делчево

На 24.02.2018- во сабота, играорците од #КУДГоцеДелчев од Делчево заедно со граѓаните на општина Делчево ‘’#мрднаасопрст’’ за почисто Делчево. Минусните температури не беа пречка 100тина млади- деца и возрасни играорци излезат и активно се вклучат во целодневната акција која се однесуваше на реновирање на летната сцена, чистење на кејот на реката Брегалница и градскиот парк. […]

VIEW DETAIL