26 сеп
  • By ZekirKum
  • Cause in

ОПУРТУНИСТИЧКИ СКРИНИНГ НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ ВО ИСТОЧЕН ПЛАНСКИ РЕГИОН

ОПУРТУНИСТИЧКИ-СКРИНИНГ-НА-КОЛОРЕКТАЛЕН-КАРЦИНОМ-ВО-ИСТОЧЕН-ПЛАНСКИ-РЕГИОН et al.Brug af axon-erstatningsterapi til større sygdomme under graviditet. cialis 20 mg Anti-figur løser det generelle problem med systemisk identifikation af basesystemer.

VIEW DETAIL
18 сеп
  • By ZekirKum
  • Cause in

Од 15-ти до 17-ти септември, во хотел Јанакиев се одржа семинар со ромски политички лидери

Од 15-ти до 17-ти сптември, во хотел Јанакиев, се одржа семинар со ромски политички лидери и претставници од ромската граѓанска платформа. Настанот е во рамките на проектот „Јавно и политичко учество на жената Ромка“, финансиски поддржана од ЕДХР. Семинарот го организира НВО КХАМ од Делчево, во соработка со ДАЈА од Куманово. Покрај заеднички усогласениот став […]

VIEW DETAIL
13 сеп
  • By ZekirKum
  • Cause in

Во тек е форумот по повод неделата на невладини оганизации во рамки на проектот на УСАИД за граѓнско ангажирање

Форумот  се одржува во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско ангажирање (КЕП) Недела на невладини организации (11 до 15 септември 2017 год) која е дизајнирана да генерира јавен интерес преку координирани настани во градови  во секои  осум региони во Македонија. Форумот е можност за промовирање на  имиџот на  организациите, презентација на работа, активности и достигнувања, […]

VIEW DETAIL