Управен одбор

Влатко ДаневскиВработен во ФЗО Делчево
Виолета АрсоваДоктор педијатар во пензија
Даниела ТакеваВработена во ЕЛС Делчево
Есма МустафоваПензионерка
Абдуш ИбраимовПанзионер
Џесари ДемировВработен во ЈПКД Брагалница
Сребран СтоичовСудија во пензија
Марјан ЈовановскиВработен во МВР
Аксел АхмедовскиАдвокат
Back to top button