12 јун
  • By ZekirKum
  • Cause in

„Туторска поддршка на ученици Роми кои учат во основно образование во Република Македонија“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Проектот „Туторска поддршка на ученици Роми кои учат во основно образование во Република Македонија“, финансиски и технички е поддржан од страна на Ромскиот едукативен фонд–Будимпешта.

Имплементиран е од Ромски ресурсен центар–Скопје (РРЦ) и НВО „КХАМ“ Делчево.

Цел на проектот е подобрување на соработката со основните училишта во три општини, Делчево,с. Црник и Виница преку реализација на туторска настава за ромските ученици од овие општини.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum