Вести

Реализирана работилница на тема: Права од работен однос и права на пациенти

На ден 26.11.2021 беше реализирана работилница на тема :

Права од работен однос, здравтсвена заштита и мерки за вработување

На работиницата беше разговарано и  констатирано дека нема Трудови Инспектори, здравството е скапо а термини во државните здравствени установи  тешко се добиваат. Ги мотивиравме невработените да ги користат мерките од АВРМ.

Работилницата се одржа во присуство на 30 учесници.

260659120_902894077262659_4058061300078330914_n
260833511_587767925790079_8691024140454199964_n
260854714_4693125020709617_5817488269647876621_n
260973107_1190490715111383_6251864967357973557_n
261749742_606894783766973_7121891862805450658_n

Previous
Next

Related Articles

Back to top button