Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2015 ГОДИНА

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2013 ГОДИНА

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2012 ГОДИНА

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2011 ГОДИНА

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2010 ГОДИНА

ЗАВРШНИ СМЕТКИ ЗА 2014 ГОДИНА

ЗАВРШНИ СМЕТКИ ЗА 2013 ГОДИНА

ЗАВРШНИ СМЕТКИ ЗА 2012 ГОДИНА

Право на еднаквост и слобода на движење

И правда за сите. Јуни 2016 год.

И правда за сите. бр.1 јуни 2015 год.

Право на еднаквост и слобода на движење и нивна правна заштита

КВАРТАЛЕН ИЗВЕШТАЈ март 2016-јуни 2016

МЕНУВАЊЕ НА НЕГАТИВНИТЕ НАРАТИВИ КОН РОМИТЕ ВО 3ДРАВСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

И ПРАВДА ЗА СИТЕ БР.2 ( ЈУЛИ 2014 ГОДИНА )

И ПРАВДА ЗА СИТЕ БР.1 ( ФЕВРУАРИ 2014 ГОДИНА )

Запознај го оној кој го лечиш – 2

_________________________________________________________________________

Ромите незадоволни од болничкиот тертман

_________________________________________________________________________

Запознај го оној кој го лечиш

_________________________________________________________________________

Менување на негативните наративи за ромите во здравствените институции

_________________________________________________________________________

Менување на негативните наративи за ромите во здравствените институции (2)

_________________________________________________________________________

Негативни стереотипи кон Ромите

_________________________________________________________________________

______________________________________________

Филмски фестивал што се одржа во склоп на Европска конференција за здравство ERNA.

Видео 1

__________________________________________________________________________________

Видео 2

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.