12 јун
  • By ZekirKum
  • Cause in

Проект CIVICA Mobiltas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Програмата за поддршка на граѓанското општество CIVICA Mobiltas, е проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), кој го спроведуваат NIRAS од Данска, Македонскиот Центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Шведскиот институт за јавна администрација SIPU. Проектот на НВО КХАМ е наменет за поддршка на процесот на институционален развој и организациско јакнење. Со проектот се цели кон општествени промени во областите на добро владеење, децентрализација и граѓанско оопштество.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum