05 мар
  • By ZekirKum
  • Cause in

ПРИСТАПОТ ДО ЗДРАВСТВЕНИТЕ УСЛУГИ НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ПРИВИЛЕГИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Интервју на Зоран Биковски од НВО КХАМ Делчево, практичар што работи на полето на социјална отчетност, борец за човекови права и одговорен за спроведување на преокти за Социјална отчетност и параправно застапување….. страна 14-16.

Социјална отчетност и параправно застапување

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum