04 јул
  • By ZekirKum
  • Cause in

Панел дискусија на тема „Надминување на негативните наративи на здравствените работници спрема Ромите“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

На 29.06.2018 година, во Спомен домот „АСНОМ“ во Делчево, се одржа панел дискусија од проектот „ Надминување на негативните наративи на здравствените работници спрема Ромите“. Ги презентиравме и резултатите од спроведеното истражување во општините Берово, Делчево, Штип, Кочани, Виница и с.Црник општина Пехчево за задоволството на граѓаните од услугите што ги примаат во здравствените установи. Евидентно е незадоволството од терцијарното и секундарното здравство.

<

Viagra is approved by the High Health Authorities. generic viagra It theoretically works 30 minutes after you take it and then lasts for 4 hours.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum