16 јан
  • By ZekirKum
  • Cause in

НВО КХАМ од Делчево во рамки на иницијативата Мрдни со прст објавува повик за поддршка за спроведување на локални акции во општините Делчево, М. Каменица, Виница, Кочани, Берово и Пехчево.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

НВО КХАМ од Делчево во рамки на иницијативата Мрдни со прст објавува повик за поддршка за спроведување на локални акции во општините Делчево, М. Каменица, Виница, Кочани, Берово и Пехчево. Вкупно 15 акции ќе бидат поддржани во сите шест општини. Ги охрабруваме сите граѓани, граѓански организации, институции , формални и неформални групи од Источно Брегалничкиот регион да предложат оддржливи идеи со кои граѓаните активно ќе се приклучат во решавање на проблемите и ќе ја подобрат состојбата во локалната заедница.
Повикот е отворен од 15 Јануари 2018 и континуирано ќе се прифаќаат предлози заклучно до 30 Април 2018.
Сите заитересирани ги повикуваме да ги достават нивните предлози на следниот линк:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf-jG2kaqgPXbKaQ6…/viewform

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum