05 мар
  • By ZekirKum
  • Cause in

НВО КХАМ Делчево е членка на мрежата на COPASAH od 2013 година.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

COPASAH е заедница во која практичарите ги споделуваат своите искуства во областа на мониторинг на заедницата во областа на здравството, редовно ги споделуваат своите искуства, ресурси, капацитети и методи во проиаводство и дистрибуција на концептуални, методолошки и пракрични резултати во насока на зајакнување на заедницата, како и вмрежување и градење на капацитети на организациите членки.

http://www.copasah.net/europe.html

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum