12 јун
  • By ZekirKum
  • Cause in

НВО„КХАМ“-Делчево е одржан Завршен тест за Претприемачките/бизнис обуки.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

На ден 12.07.2015 год., во просториите на НВО„КХАМ“-Делчево е одржан Завршен тест за Претприемачките/бизнис обуки. Издадени се вкупно 20 сертификати за технички вештини во соработка со Приватна образовна установа ПОУ- ОГУ„ Ванчо Прке“ Штип за кои обуката се изведуваше во периодот од 06.07.2015 до 08.09.2015 година во Штип. Издадени се и 9 сертификати за бизнис вештини на кандидатките. На овие обуки, претходеа низа активности: информирање и селекција на кандидатките (38 лица), изготвување на лични развојни планови, како средби со работодавачи и средби со жени Ромки заинтересирани за практиканство (чиракување) во приватни фирми и на крај испорака на обуки на заинтересираните.

Thank you for your feedback. cialis in malaysia Brandan’s Review.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum