ВестиКхам во медиумите

За предизвиците на граѓанските организации, зборува Виолета Арсова, претседателка на Здружението на пензионери Делчево.

Ова видео е изработена во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини во ова видео не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот #CHinMK

Related Articles

Back to top button