13 сеп
  • By ZekirKum
  • Cause in

Во тек е форумот по повод неделата на невладини оганизации во рамки на проектот на УСАИД за граѓнско ангажирање

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Форумот  се одржува во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско ангажирање (КЕП) Недела на невладини организации (11 до 15 септември 2017 год) која е дизајнирана да генерира јавен интерес преку координирани настани во градови  во секои  осум региони во Македонија. Форумот е можност за промовирање на  имиџот на  организациите, презентација на работа, активности и достигнувања, како и можностите што ги нудат ЕУ проектите за оствaрување на соработка на НВОи од двете страни на границата помеѓу Македонија и Бугарија.

This is where things may start to get a little complicated. cialis The first thing that you will need to be careful with is the amount of tablets that you take with you.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum