ВестиНекатегоризирани

Активности во рамки на проектот Нова шанса

Како дел од предвидените активности во рамки на проектот Нова шанса на ден 09.11.2021 се реализира медиумска презентација на која заедно со партнерски организаци од Хрватска и Словенија успешно го претставивме проектот и досегашните резултати.На настанот,освен партнерските организации и инстиуции беа присутни и претставници од Советот на општина Делчево, претставник од Советот за образование, претставник од Основното училиште Ванчо Прке од Делчево и едукатори од Универзитетот за доживотно учење Ванчо Прке Штип.delcevo365.mk Телевизија M»Net HD Nec Forus

255960395_4597117040408832_4684972779756708615_n
255487687_4597117560408780_2532527106185846796_n
255425919_4597117297075473_2512872737868937258_n
255305301_4597117347075468_3034974984104963317_n
255019480_4597117763742093_6080360263393728588_n
254849721_4597117533742116_2025533909668395087_n
254696098_4597117310408805_6507299848344512019_n
254679764_4597116817075521_7997605022723684694_n
248663349_4597117023742167_8788184074957374401_n
247676742_4597117770408759_6452770029217139558_n
247454253_4597117723742097_7572387723819340520_n
246738605_4597117507075452_7276945247131534920_n

Previous
Next

Related Articles

Back to top button