14 мај
  • By ZekirKum
  • Cause in

„Мрдни со прст“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Мрдни со прст“ е граѓанска палтформа, а мисијата е да поттикнеме акција на размислување за индивидуалната одговорност и зголемување на вклученоста во решавање на општествени прашања кои сите не засегаат, бидејќи секое мало мрдање придонесува за големи резултати и промени. Секој граѓанин, граѓанска иницијатива или организација може да стане дел од „Мрдни со прст“. Проектот е финасиран од MSI ( Macedonia Support Initiative) и ќе трае до 30.05.2018 година

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum