пред 3 weeks

  Градиме мостови

  Заедно со младите од Пирот Србија градиме мостови за соработка и пријателство. Младите се иднината на Балканот, постарите малку закашкавме…
  пред 3 weeks

  Промоција на бесплатната правна и психосоцијалната помош

  Во тек е средба со жените од с.Габрово за промоција на бесплатната правна и психосоцијалната помош #KvinnatillKvinna #КоалицијаМаргини
  January 20, 2023

  За предизвиците на граѓанските организации, зборува Виолета Арсова, претседателка на Здружението на пензионери Делчево.

  Ова видео е изработена во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација…
  January 4, 2023

  Завршен настан и презентација на PhotoVoice продукти од проект „Утврдување на влијанијата на социјалните и економските детерминанти врз здравјето на Ромите“ во Виница

  На ден 30.12.2022 НВО КХАМ спроведе завршен настан за проект „Утврдување на влијанијата на социјалните и економските детерминанти врз здравјето…
  January 4, 2023

  Утврдување на влијанијата на социјалните и економските детерминанти врз здравјето на Ромите

  Завршна конференција на проект „Утврдување на влијанијата на социјалните и економските детерминанти врз здравјето на Ромите“ На ден 12.12.2022 во…
  November 26, 2021

  Реализирана работилница на тема: Права од работен однос и права на пациенти

  На ден 26.11.2021 беше реализирана работилница на тема : Права од работен однос, здравтсвена заштита и мерки за вработување На…
  November 22, 2021

  Бесплатна психо-социјална помош

  Кога мислиш дека нема надеж и нема со кого да разговараш, тука сме за тебе!Побарај бесплатна психо-социјална помош веднаш на…
  November 12, 2021

  Активности во рамки на проектот Нова шанса

  Како дел од предвидените активности во рамки на проектот Нова шанса на ден 09.11.2021 се реализира медиумска презентација на која…
  Back to top button