26 Dec
  • By ZekirKum
  • Cause in

мрдни со прст – информативни средби во 6 општини

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Во периодот од 14.12.2017 до 22.12.2017 се реализираа вкупно шест информативни средби во шест општини(Берово, Делчево, Пехчево,М.Каменица, Виница и Кочани) од Источно Брегалничкиот регион со цел претставување на иницијативата Мрдни со прст. Средбите беа наменети за претставниците од локалните институции, граѓанските организации, граѓаните, месни и урбани заедници и бизнис секторот. #Мрднисопрст #НВОКХАМДелчево#Tвојаидејаиднапромена

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum