04 мар
  • By ZekirKum
  • Cause in

Оглас за прием на млади волонтери

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Врз основа на Програмата за Волонтерство на НВО КХАМ Делчево и Правилникот за работење на извршната канцеларија, а во согласност со Статутот на НВО КХАМ Делчево, извршниот директор распишува

Оглас за прием на млади волонтери

 Програмата  за волонтерство на НВО КХАМ Делчево има за цел да допринесе за унапредување на вредностите на волонтерството согласно мисијата на КХАМ како организација која ја поттикнува солидарноста, толеранција и почитувањето  на различностите,  заедништво и хуманоста.

Пријавувањето ќе трае од 05.03.2019 до 11.05.2019 година. Пријавените кандидати ќе бидат интервјуирани од комисија составена од НВО КХАМ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum