21 дек
  • By ZekirKum
  • Cause in

Работилница за креирање на Младинска Стратегија за интеграција на млади Роми

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

На 16,17 и 18 декември, во Хотел Манастир во Берово, се одржа работилница за креирање на Младинска Стратегија за интеграција на млади Роми. Работилницата е во рамки на проект кој што финансиски е поддржан од Француската Амбасада, а го имплементира НВО КХАМ во партнерство со Кабинетот на министерот без ресор, задолжен за имплементацијата на Стратегијата за Роми 2014-2020 година и Агенцијата за млади и спорт. Целта на овој проект е дел од содржините од оваа Стратегија за млади Роми да се инкорпориора во Националната младинска стратегија која е во тек на изработка а дел од содржините да се опфатат во новата Национална стратегија за интеграција на Роми 2020. На работилницата присуствуваа преставници од Кабинетот на Министерот без ресор, преставници од Министерството за труд и социјална политика и две младински организации (Ромаверзитас и Ромалитико). По изработката на првата драфт верзија документот ке се пушти на коментари, сугестии и предлози кај сите заинтересирани страни.

Il double la puissance et la vitesse de l’effet, ainsi que sa durée. Je peux facilement faire plaisir à ma femme pendant 2 heures sans même me sentir fatigué. Pas de maux de tête, pas de douleur, quedal, des pilules géniales. canada casino online Michael Mccormick Dec A chaque fois que j’ai besoin d’un site de confiance pour acheter du Levitra 20 mg, je viens ici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum