30 ное
  • By ZekirKum
  • Cause in

Одржани завршни сесии од активноста „Читачки клуб за мајки“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Во периодот од 21-29 Ноември 2017 година, преку проектот „Подобрување на вработеноста кај Ромите преку образование и обука“, во Делчево, Виница и с.Црник – Пехчево, се одржаа завршни сесии од активноста „Читачки клуб на макји“. Проектот финансиски е поддржан од ЕУ и РЕФ од Будимпешта!

 

     

   

   

   

  

   

   

   

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum