03 ное
  • By ZekirKum
  • Cause in

Граѓански собир – Делчево

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

НВО КХАМ Делчево, во соработка со Општина Делчево, Ве покануваат на првиот форум во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ кој ќе се одржи на 07.11.2017 година (Вторник) со почеток во 11:00 часот, во просториите на Спомен Дом АСНОМ во Делчево.

Граѓанското учество во Форумите е од големо значење, бидејќи овозможува партиципативно граѓанско учество во процесот на донесување на одлуки, како и простор за артикулирање на идеи, но и  заедничко планирање и педготовка на акции.

Проектот е финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на граѓанско општество и медиуми 2014, а го имплементира ЦОСВ- Комитет на организациите за волонтерски услуги.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum