19 окт
  • By ZekirKum
  • Cause in

Валидација на картичка на задоволство

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Превентивните програми на Министерството за здравство се спроведуваат со цел рано откривање на одредени заболувања, а наменети се пред се за најранливите и најмаргинализираните групи на граѓани. Буџетот за овие програми од година во година континуирано се намалува. НВО КХАМ Делчево во соработка со ЕСЕ од Скопје, во изминатиот период изработи картичка на задоволство за пристап до здравствените услуги и превентивните програми. Во регионот на Делчево, Пехчево и Виница истражувањето е завршено, а во моментот се одржуваат средби за валидација на резултатите добиени од истражуавњето. Во наредниот период ќе ги објавиме и резулатите.   

    

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ZekirKum