НАСТАНИ

18 Sep

Од 15-ти до 17-ти септември, во хотел Јанакиев се одржа семинар со ромски политички лидери

  • By NvoKhamDelcevo
  • Cause in
Од 15-ти до 17-ти сптември, во хотел Јанакиев, се одржа семинар со ромски политички лидери и претставници од ромската граѓанска платформа. Настанот е во рамките на проектот „Јавно и политичко учество на жената Ромка“,.
13 Sep

Во тек е форумот по повод неделата на невладини оганизации во рамки на проектот на УСАИД за граѓнско ангажирање

  • By NvoKhamDelcevo
  • Cause in
Форумот  се одржува во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско ангажирање (КЕП) Недела на невладини организации (11 до 15 септември 2017 год) која е дизајнирана да генерира јавен интерес преку координирани настани во.
05 Mar

ДЕМАНТ од „КХАМ“ Делчево за ИСКАЖАНИ ЛАГИ И КЛЕВЕТИ ОД ГРАЃАНСКОТО ДВИЖЕЊЕ „СОС“

  • By admin
  • Cause in
Невладината организација КХАМ од Делчево најостро ги осудува лагите и клеветите искажани кон нашата организација од граѓанското движење „Стоп операција Сорос – СОС“ искажано на прес конференцијата 04.02.2017 год. На прес конференцијата сме посочени.
05 Mar

НВО КХАМ Делчево е членка на мрежата на COPASAH od 2013 година.

  • By admin
  • Cause in
COPASAH е заедница во која практичарите ги споделуваат своите искуства во областа на мониторинг на заедницата во областа на здравството, редовно ги споделуваат своите искуства, ресурси, капацитети и методи во проиаводство и дистрибуција на.
VIEW ALL NEWS

Донатори